50+ middag

Zoals een aantal weken terug in de Komplo al is aangegeven hebben we op dit moment onvoldoende leden om alle activiteiten goed te organiseren en het gevolg daarvan is dat we niet meer alles zelf kunnen organiseren. Eén van die activiteiten die we dan niet meer zelf kunnen organiseren is de 50+ middag. Vanuit de beginjaren werd deze activiteit samen met de KBO georganiseerd en waren er vanuit de KBO enkele fanatieke Carnavalisten die mede deze middag op een mooie manier in elkaar wisten te zetten. In een overleg met de KBO afgelopen week is gebleken dat deze daar momenteel ook niet voorhanden zijn.
De Carnavalsvereniging is van mening dat het voor iedere doelgroep in Oploo wat moet organiseren en de 50+-middag is daar één van, en het verleden heeft uitgewezen dat het een mooie middag kan zijn. Het zou dus zonde zijn als dit verdwijnt.

Een redding zou kunnen zijn als er vrijwilligers in Oploo zijn die de handen in elkaar willen slaan en een mooie 50+ middag in elkaar weten te zetten. Als dat het geval is zouden wij graag met die personen in contact komen. Info Geert Thomassen 06-20418743.