Carnaval 2019 – Crazy Sunday

Sinds 3 jaar organiseert carnavalsvereniging De Twisse Tusstekers op de zondagavond van carnaval een feestavond voor de jeugd. Deze drukbezochte avond is toegankelijk voor iedereen tussen 12 en 18 jaar.

Sinds vorig jaar hebben carnavalsvereniging De Twisse Tusstekers en carnavalsvereniging de Spurriebuuken besloten de handen ineen te slaan en dit feest samen te organiseren. Het feest zal, zoals voorheen, plaats vinden in de Plaggehut in Westerbeek. Het belooft wederom een geweldige avond te worden met een drive-in discotheek.

Locatie: Plaggehut Westerbeek (De Schans Schoolstraat 1)
Datum: zondag 3 maart 2019
Tijd: 20:00 – 0:00 uur (deur dicht 20:30u., deur weer open 23:30u.)
Leeftijd: 12 – 18 jaar

Voor deze avond wordt er gratis vervoer geregeld vanuit Oploo naar Westerbeek en andersom, als hier genoeg animo voor is. Dit vervoer zal om 20.00 u. vertrekken vanaf de kerk in Oploo en zal rechtstreeks doorrijden naar De Schans in Westerbeek. Om 00.00 zal dit zelfde vervoer vertrekken vanaf De Schans in Westerbeek weer terug naar de kerk in Oploo.

Mocht je interesse hebben om naar deze gezellige avond in Westerbeek te gaan en wil je graag gebruik maken van het georganiseerde vervoer, meld je dan voor donderdag 28 februari aan door een email te sturen naar: secretariaat@sprurriebuuken.nl. Ook voor meer informatie en/of vragen kun je een email sturen naar dit adres.