Proclamatie Prins Bart ll en Prinses Bo

Wej, Prins Bart d’n twedde, zoën van Mari en Jacqueline van de Grotestraat en Prinses Bo, dochter van Peter en Lisette van de Pelmolen viene ut geweldig moi dé wej dit joar zien uutverkoze als Prins en Prinses van ut Spurriebuurenriek.

Samen mit Vorst Luc, ut bestuur, d’n Road van Elluf, hofdames, narre, dansmarietjes, vof, du’n hielen anhang en natuurlijk allemoal goan wér unne gruwelijke moie Carnaval van make!

Durrum hebben wej vur ullie unne proclamatie opgesteld en die gut zoe:

Ten elfde:

De laatste jaren werden we al regelmatig genoemd als mogelijk prinsenpaar, nu zijn we dan definitief bekend Oploonaar. ALAAF!

Ten tiende:

In 2011 hebben we bij ons pap en mam kunnen zien hoe het moet, hopelijk lukt ’t bij ons even goed. ALAAF!

Ten negende:

Bij Bo op het werk hebben ze het niet altijd op een rijtje, dizze carnaval staat ze even voor een ander karweitje. ALAAF!

Ten achtste:

Ik heb jarenlang op maandagavond van de repetities van VOF mogen genieten maar na deze carnaval zullen we die liedjes helemaal niet meer uit ons geheugen kunnen deleten. ALAAF!

Ten zevende:

Ik heb ok ergens nog een klein bietje tustekerbloed, dus als die deze carnaval wér langs komme, zit da ok wel goed. ALAAF!

Ten zesde:

Dizze carnaval zit ik even niet bij Marel, ordertjes plannen en koffie halen lukt zonder mij ok wel. ALAAF!

Ten vijfde:

Plo Noord levert de laatste jaren de nodige prinse, hoe kan het ok anders met al die gezellige minse. ALAAF!

Ten vierde:

Excellent ’t Vierd zal aankomend seizoen wat harder moeten sjouwen om de Westerbeekse boys ook zonder mij onder ons te houwen. ALAAF!

Ten derde:

De dames van Excellent werden vorig jaar hoast kampioen, dit seizoen zien ze wèr aan het vlammen maar zullen ze het af en toe toch zonder Bo moeten doen. ALAAF!

Ten tweede:

Hopelijk zijn onze vrienden dizze carnaval ook weer zo veul mogelijk van de partij, ook met alle kiender, baby’s en da moi grei. ALAAF!

Ten urste:

Mè een hoop bier, gezelligheid en slechte grappen, willen we er deze carnaval samen met jullie flink opklappen. ALAAF!

En onze Liefspreuk: ‘Loat ow eigen me carnaval mar goan, mar zurg da ge als un pony me vier bene op de grond blieft stoan’. ALAAF! ALAAF! ALAAF!