De Spurriebuuken draaien door

Dit jaar hebben we het prinsenbal in een nieuw jasje gestoken. Het zal een avond worden vol met muziek, waarbij het publiek bepaalt wat er wordt gedraaid. Het thema is dan ook de Spurriebuuken draaien door. Daarnaast zijn er dit jaar een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan deze avond, waaronder een Happy Hour. Het Happy Hour is van 20:00 uur tot 21:00 uur. Het belooft een geweldige avond te worden. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Maar uiteraard staat deze avond ook in het teken van ons aftredend en aantredend prinsenpaar. Ons huidige prinsenpaar Gilbert en Marijke zullen onder begeleiding van het APG aftreden waarna, rond de klok van 11 over 11, onze nieuwe prins (en prinses) voor aankomend seizoen bekend zal worden gemaakt.

Om jullie nog wel een beetje opweg te helpen volgt hier de 3e en laatste aanwijzing die doelt op de nieuwe prins (en prinses):

……”D’n urste”……….

De 1e aanwijzing was “Hendige mins”

De 2e aanwijzing was “Water gerelateerd”

Deze week zullen de prinsenraden formulieren door de vereniging worden opgehaald. Wil je kans maken op een van de prachtige prijzen, zorg dan dat je het formulier tijdig invult. Mochten we je hebben gemist bij het ophalen van de formulieren, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het formulier in te leveren bij de Spar, La Marmotte en Bakkerij Vermeulen.

Daarnaast zijn hier ook nog formulieren verkrijgbaar.

Tijdens het prinsenbal zullen de dansmarietjes ook nog langs komen met formulieren voor de mensen die nog graag een gokje willen wagen. De prijsuitreiking van het prinsenraden wordt later deze avond bekend gemaakt. Hieronder volgen nogmaals de te winnen prijzen:

1e prijs: vleespakket (geschonken door Jeroen van den Berg Veehandel)
2e prijs: krentemik van 1,5 mtr. (geschonken door Bakkerij Vermeulen)
3e prijs: salade schotel voor 10 personen (geschonken door La Marmotte)
4e t/m 8e prijs: een echte Plosse vlaai (geschonken door de CV)

Zorg dus allen dat je er bij bent a.s. zaterdag!

Aanvang: 20:00 uur in residentie ‘de Oude Heerlijkheid’, aansluitend aan het jeugdprinsenbal. Tot dan!