Kindercarnaval 2017 met optocht en Jet Pret!

Kindercarnaval 2017 met optocht en Jet Pret!

 

Wie loopt er mee met onze kinderoptocht?

Prinses Janne en haar raad van 11 zullen ons voorgaan door de straten van Oploo onder luide muziek op een mooie wagen om jullie allemaal op te komen halen voor het SPEKtaculaire carnavalsfeest!

We zouden het leuk vinden als jullie ook iets leuks maken om mee te lopen in de optocht of als je jezelf gek verkleedt in een thema of als jullie een klein wagentje bouwen…. maar je mag natuurlijk ook gewoon zo meelopen!

 

Jet Pret vroeg ons of jullie haar willen helpen tijdens de kindermiddag……

 

SPEURNEUZEN GEZOCHT!!

 

Jet Pret regelde vroeger alle feestjes op het paleis van de Prins en de Prinses, maar omdat ze zo vergeetachtig is, waardoor alle feestjes in de soep liepen, is ze weggestuurd en nu wil ze zich opnieuw bewijzen aan Jeugdprinses Janne.

Maar toen Janne aan Jet vroeg of ze heel even op haar scepter kon passen is er iets vreselijks gebeurd!!
Jet is de scepter namelijk kwijt geraakt.
En doordat Jet zo ontzettend vergeetachtig is, raden jullie het waarschijnlijk al…
kan Jet de scepter nergens meer vinden.
Jet is ten einde raad maar wil prinses Janne niet teleurstellen.

Dus nu de vraag aan jullie of jullie Jet Pret kunnen helpen?
Tijdens de optocht van zondag 26 februari om 14:00 uur vanaf de Watermolen starten we een zoektocht naar de scepter. Natuurlijk mag je met je speurneus ook aansluiten als we bij je voorbij komen gelopenJ

 

HELPEN JULLIE MEE??

Lieve groetjes

Jet Pret

 

Als we in de Oude Heerlijkheid aankomen is het weer tijd voor de Jeugdpronkzitting op het Snotneuzenbal! Ook zal dan bekend worden gemaakt wie de mooist verkleedde jongen en meisje van dit jaar zullen zijn en wie er het mooist getekend hebben…. Er staat een SPEKtaculaire prijs op jullie te wachten!

 

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen bij deze knotsgekke gezellige middag, ALAAF ALAAF ALAAF en  tot dan!

 

Hieronder is de route van de optocht te zien, zodat jullie weten waar je moet zijn:

 

Route Kinderoptocht:

We verzamelen om 14.00 uur bij de watermolen. Daarna draaien we linksaf de Vloetweg in, waarna we de Boortorenstraat inlopen. Dan richting de Heiblok en naar de Pelmolen waar we onze Prins Gilbert d’n urste en Prinses Marijke op halen. Daarna gaan we via de Maalsteen recht naar de Rondsel en dan richting de Oude Heerlijkheid waar het feest verder zal gaan.

 

Route kinderoptocht 2017

Route kinderoptocht 2017