Nog enkele kaarten beschikbaar voor de pronkzittingen en 50+ middag

Kaartverkoop Pronkzittingen:

De pronkzittingen vinden dit jaar plaats op zaterdag 9 februari, vrijdag 15 februari en zaterdag 16 februari. Dit jaar hebben we een bomvol programma met heel veel nieuwe deelnemers en enkele “oude” bekende. De kaart verkoop gaat hard. De 2e zaterdag (16 februari) is inmiddels helemaal uitverkocht! Voor de 1e zaterdag (9 februari) en voor de vrijdag (15 februari) zijn nog wel kaarten beschikbaar. Maar ben er optijd bij, voordat ook deze kaarten zijn uitverkocht. Het beloven 3 prachtige avonden te worden!

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de Spar en kosten €10,- per stuk.

50+ middag

De 50+ middag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 23 februari om 14.00u in de Oude Heerlijkheid. De zaal zal om 13.30u open gaan. De kaarten voor deze gezellige middag zijn vanaf aanstaande zaterdag (2 februari) verkrijgbaar bij de Spar en kosten €10,- per stuk. Koffie of thee met een broodje is bij de prijs inbegrepen.

Zorg ook hier dat je er op tijd bij bent!

Combi-tickets (pronkzitting & 50+ middag)

Vanaf aanstaande zaterdag (2 februari) gaan de kaartjes van de 50+ middag in de verkoop. Bij aankoop van een 50+ kaartje is het mogelijk om daarbij een pronkzittingkaartje voor vrijdagavond

15 februari te kopen tegen een gereduceerd bedrag. Voor een combi-ticket (50+ en pronkzitting) betaal je €15,- i.p.v. €20,-. Let op, deze actie geldt pas vanaf aanstaande zaterdag (2 februari) en zolang de voorraad strekt!