Prinsenbal 11 november 2017

Op zaterdag 11 november zal onze nieuwe prins (en prinses???) worden onthuld. Zoals jullie gewend zijn, komen er 3 aanwijzingen waarna er geraden kan worden wie de prins of het prinsenpaar van dit seizoen gaat worden.

Hierbij de tweede aanwijzing:

……”Water gerelateerd”……….

(ter herinnering : de 1e aanwijzing was “Hendige mins”)

 

Volgende week volgt de 3e (en laatste) aanwijzing……….!

Daarnaast zijn deze week huis aan huis de formulieren voor het Prinsenraden bezorgd. Deze formulieren worden tussen 4 en 11 November door leden van de Carnavalsvereniging weer opgehaald. Mocht je op dit tijdstip niet thuis zijn of heb je onverhoopt toch geen formulier ontvangen of wil je graag meerdere formulier invullen, dan zijn er ook formulieren beschikbaar bij La Marmotte, Spar en Bakkerij Vermeulen. Tevens kun je ook hier de ingevulde formulieren inleveren. De prijsuitreiking van het prinsenraden zal op de avond zelf plaatsvinden.

Dit jaar hebben we het prinsenbal in een nieuw jasje gestoken. Het zal een avond worden vol met muziek. In navolging van het succesvolle “Plo draaid door” zal het thema van het prinsenbal zijn: de Spurriebuuken draaien door. Daarnaast zijn er dit jaar een aantal nieuwe elementen worden toegevoegd aan deze avond, waaronder een Happy Hour.

Dus zorg allemaal dat je erbij bent!