Programma jubileumfeesten in de feesttent op het Roelof Meijerplein

Zondag 24 April: Joekskapellengekkenhuus!
Verschillende joekskapellen uit Nederland zullen naar Oploo komen om de feesttent op zijn kop te zetten. Deze middag begint om 14.00 uur. Bovendien zal er in de avond een dj aanwezig zijn om de sfeer erin te houden. Op deze middag is er vrije inloop. VOL = VOL!

Zaterdag 30 April: Feestavond! 
Vanaf 20.00 uur zal de band ‘Proost!’ ervoor zorgen dat het een topavond gaat worden, geheel in het thema van de jubileumweekenden ‘zomercarnaval’. Voor deze avond zijn kaarten te koop bij de Spar en bij La Marmotte (€ 8,- tijdens de voorverkoop. Aan de deur kost een kaartje € 10,-). Wil je hier graag bij zijn, zorg dan dat je snel een kaartje bemachtigt (VOL = VOL). Voor deze avond is tevens een mooie prijs te winnen voor de mooist versierde groep. Dus trek je meest zomerse outfit uit de kast, en zorg dat je er bij bent!

Zondag 1 Mei: Jubileumreceptie!
Vanaf 13.00 uur zal deze middag in het teken staan van de Spurriebuuken jubileumreceptie, waarbij alle verenigingen uit de gemeente samen met ons het jubileum zullen vieren. Na afloop zal hier voor de nodige entertainment worden gezorgd door een nieuwe Plosse coverband!

Uiteraard is iedereen van harte welkom om op al deze dagen een kijkje te komen nemen in de tent op het Roelof Meijerplein.

Logo jubileum