Update kaartverkoop pronkzittingen en 50+ middag 2020

Pronkzittingen

De pronkzittingen vinden dit jaar plaats op zaterdag 1 februari, vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari. Dit jaar hebben we een bomvol programma met nieuwe deelnemers en  enkele “oude” bekende. De kaartverkoop gaat hard, dus zorg dat je, mocht je nog geen kaartje hebben, er snel bij bent! De kaarten zijn verkrijgbaar bij de Spar en kosten € 11,- per stuk.

50+ middag

De 50+ middag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 15 februari om 14.00u in de Oude Heerlijkheid. De zaal zal om 13.30u open gaan. De kaarten voor deze gezellige middag zijn vanaf zaterdag (25 januari) verkrijgbaar bij de Spar en kosten € 11,- per stuk. Koffie of thee met een broodje is bij de prijs inbegrepen. Zorg ook hier dat je er op tijd bij bent!

Combi-tickets (pronkzitting & 50+ middag)

Vanaf zaterdag 25 januari gaan de kaartjes van de 50+ middag dus in de verkoop. Bij aankoop van een 50+ kaartje is het mogelijk om daarbij een pronkzittingkaartje voor vrijdagavond 7 februari te kopen tegen een gereduceerd bedrag.

Voor een combi-ticket (50+ en pronkzitting) betaal je € 17,50 i.p.v. € 22,-. Ook deze zijn bij de Spar te koop. Let op, deze actie geldt dus pas vanaf zaterdag (25 januari) en zolang de voorraad strekt!